امام حسین (ع): كسي در قيامت در امان نيست مگر كسي كه در دنيا ترس از خدا در دل داشت.

رویا و آرزوی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه
زمان برگزاری 8 - 9 خردادماه 1393
یکم خرداد 1393
دانشکده پزشکی
سالن EDC
قابل توجه محققین، اعضای هیات علمی و دانشجویان
گشت و گذار در دانشگاه
بیمارستان امام خمینی (ره)

مصاحبه داوطلبان چند برابر ظرفیت رشته های پزشکی و دندانپزشکی معرفی شده به شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در تاریخهای ۱۴ و ۱۵ آبان ماه برگزار خواهد شد.

دکتر یوسف رسمی سرپرست شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در گفتگو یی با خبر نگار وب دا اظهار داشت: از میان معرفی شدگان چند برابر ظرفیتی که از طرف سازمان سنجش معرفی شده اند ۴۰ نفر در رشته پزشکی و ۲۰ نفر در رشته دندانپزشکی انتخاب خواهند شد.

وی افزود: در شعبه بین الملل علاوه بر رشته های پزشکی و دندانپزشکی ، پذیرش دانشجو در ۶ رشته کارشناسی ارشد شامل رشته های بیو شیمی بالینی – علوم تغذیه – میکروبشناسی – پرستاری- پرستاری مراقبت های وی‍‍‍ژه و مشاوره در مامایی از طریق مصاحبه اول تا سوم مهر ماه در محل ستاد دانشگاه بر گزار گردید و در بهمن ماه سال جاری مشغول به تحصیل خواهند شد.

تصاویر وب دا